Настаняване

На нашите служители са осигурени квартири в нормални къщи, вместо в бунгала, каквито предлагат други агенции.

Ние предлагаме повече от просто работа!

Нашите къщи в Холандия и Белгия

С оглед на здравето на нашите служители предлагаме настаняване в малки, интимни къщи. Това са типични холандски или белгийски къщи, разположени възможно най-близо до съответното работно място. Всичко това с грижа на нашите служители.

Нашите домове винаги са напълно оборудвани с основни уреди като хладилници, готварски печки, перални машини, микровълнови печки, а на някои места и съдомиялни машини. Знаем, че подходящият комфорт след работния ден е важен въпрос и затова полагаме всички усилия.

Възможността да живеете в малки, интимни къщи е голям плюс. Можете да организирате барбекю с приятелите си или да измислите друга дейност в близост до къщата. Това решение ще ви спести време и пари. Работните места в Белгия ви очакват.

Не сте намерили интересно предложение за работа?

Имате няколко възможности за контакт, за да можем да разговаряме помежду си!

Обади ни се

Тази форма на контакт ще ни позволи да ви опознаем възможно най-добре и по този начин да адаптираме офертата си към вашите предпочитания.

Изпратете имейл

Нямате време да се обаждате по телефона? Ние напълно разбираме това и затова е достатъчно да ни изпратите запитване по имейл.

Регистрирайте се

Искате ли първо да ви се обадим? Няма проблем, просто използвайте формуляра и се регистрирайте!

Полагаме всички усилия, за да гарантираме, че нашите квартири са винаги напълно подготвени и се обслужват постоянно. При използването на квартирите на PrismaWorx не е нужно да се притеснявате за месечния наем – при нас плащанията са седмични.

Dzięki klimatycznym domkom czas spędzony za granicą będzie dla Ciebie znacznie przyjemniejszy. Po powrocie z pracy będziesz mógł w pełni odpocząć i nabrać sił przed kolejną zmianą. Sprawdź już teraz poniżej nasze przykładowe zakwaterowania zarówno w Holandii, jak i Belgi.

Примерна квартира

Квартири в Нидерландия

Повечето от квартирите в Холандия са апартаменти, разположени почти в центъра на града. В района има магазини, както и фитнес зали. 

Брой стаи

5

Брой бани

1

В района

Магазини и фитнеси

Оборудван

с домакински уреди

Хора в една стая

Max. 2

WIFI

Да

Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide

Примерна квартира

Квартири в Белгия

Една от квартирите в Белгия, от друга страна, е къща в покрайнините на града, в тих район.

Брой стаи

7

Брой бани

2

В района

Магазини за хранителни стоки.

Оборудван

с домакински уреди

Хора в една стая

2

WIFI

Да

Примерна квартира

Квартири в Белгия

В Белгия има избор от къщи в покрайнините на града, които са достатъчно добри райони, за да се намират магазини в непосредствена близост.

Брой стаи

3

Брой бани

1

В района

Магазини и фитнес зала

Оборудван

с домакински уреди

Хора в една стая

2

WIFI

Да

Previous slide
Next slide

Искате ли да научите повече подробности?

Свържете се с нас и ще се опитаме да отговорим на повече въпроси относно работата в Нидерландия и Белгия

SNF

Stichting Normering Flexwonen (SNF) се ангажира с осигуряването на висококачествено настаняване за международни работници. Например, за да получи знака за качество SNF, даден корпус трябва да отговаря на различни стандарти.
PrismaWorx вярва, че е важно служителите ѝ да бъдат настанени по подходящ начин. Следователно отговаряме на този стандарт за настаняване на международни работници и сме включени в SNF.

ABU

От 1961 г. насам ABU (Холандската асоциация на агенциите за временна заетост) е основният говорител на фирмите от типа flex и най-голямата и най-значима организация на работодателите в сектора на временната работа. Членовете на ABU се справят отлично на пазара на труда, с което се гордеем изключително много.

abu-logo-250x250